Nettbutikk
 


 
TILBUD

NYHET Avfallskvern

Sirkulasjonsvarmer

Vacuumpakkere

Kjøttkverner

Tørkere

Videoer

Oppskjæremaskiner

Pølsestappere


Solution: Protu
 
Nå har vi utvidet garanti på vacuumpakkere, kjøttkverner, pølsestappere og oppskjærsmaskiner til 10 år og samtidig senket våre priser på plast.

Ved betaling med Visa/Mastercard leveres ordre over kr. 1000,- fraktfritt mens ordre under kr. 1000,- blir belastet med et fraktgebyr på kr. 95,-. Øvrige ordre frakt beregnes etter Postens satser.

Nye reduserte priser på vakumpakkere

VELKOMMEN TIL KBK JAKT OG FRITID A.S
KBK Jakt og Fritid A.S
Åbelvik
4810 Eydehavn
Postboks 57 – 4851 Saltrød
 
 
Vi er et firma som har spesialisert oss på bearbeiding og oppbevaring av kjøtt, fisk, bær, frukt etc. I nettbutikken vår finner du vakumpakkere som forlenger holdbarheten på dine matvarer, kraftige kjøttkverner, oppskjæremaskiner og sopptørker. Dette er produkter av høy kvalitet levert av anerkjente europeiske produsenter. Vi har et godt utvalg slik at du kan velge den modellen som passer ditt behov. Derfor leverer vi både til private husholdninger, jaktlag, cateringvirksomhet, kantiner etc.
 
Alle våre produkter får vi direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd. Hele salget vårt foregår på internett og telefon. Varene leverer vi kun via postordre og har derfor ikke utgifter til butikklokaler. Alle disse faktorer kommer våre kunder til gode ved at vi kan holde lave priser. Fraktkostnader blir beregnet ut fra postens satser og kommer i tillegg til våre priser. Vårt mål er at kunden skal få sine varer raskest mulig og derfor skal alle ordre være sendt senest dagen etter at vi har mottatt dem. Selvsagt har vi også eget service- og delelager til alle maskiner vi forhandler.
Alt servicearbeid som utføres på utstyr kjøpt av oss, uansett alder, er gratis. Du betaler kun for de delene som blir brukt.

Når det gjelder våre vakumpakkere og kjøttkverner som vi nå har solgt i mere enn 10 år har vi utvidet garantien ytterligere. De har vist seg å være så pålitelige at vi har innført 10-års full garanti på disse. Det vil si at vi dekker alt av deler og service-arbeid i 10 år. Vi skal være best på garanti og service.Skulle du trenge flere opplysninger om en vare enn det som er beskrevet er du velkommen til å ringe oss eller ta kontakt med oss via e-post. Alt salg skjer i henhold til norsk
kjøpslov.  Du skal derfor kunne handle hos oss på en trygg og effektiv måte.
 
Velkommen som kunde. 
Dun & Bradstreet Norway A.S kårer hvert år de mest kredittverdige selskaper i Norge.  For fjerde året på rad har vi oppnådd den høyeste utmerkelse AAA.  Av 292 000 vurderte selskaper er det kun 3,3% som har oppnådd denne utmerkelse.  Dette gir deg som kunde en trygghet når du handler hos oss.